İdari ve Mali Hizmetler Müdürü
10 Temmuz 2020

Ahmet YÜKSEL
İdari ve Mali İşler Müdürü

1976 yılında Ankara’da doğdu. İlk, orta ve lise eğitimini Ankara’da tamamladı. Lisans eğitimini Anadolu Üniversitesi İktisat Fakültesi Kamu Yönetimi bölümü ve Atatürk Üniversitesi Acil Yardım ve Afet Yönetim Bölümünde tamamladı. Yüksek lisansını Hasan KALYONCU Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü Hastane ve Sağlık Kurumları Yönetimi bölümünde tamamladı.

1995 Yılında Hatay Merkez Demirkapı Sağlık Ocağında göreve başladı. 1998- 2012 yılları arasında Burdur Bucak Devlet Hastanesinde görev yaptı. 2012-2015 yılları arasında Burdur Halk Sağlığı Müdürlüğü Destek Hizmetleri Şube Müdürü olarak ,  2015 – 2016 yılları arasında Burdur Bucak Devlet Hastanesinde İdari ve Mali İşler Müdürü olarak görev yaptı.

2020 yılı Ocak ayından itibaren Burdur Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi İdari ve Mali İşler Müdürü olarak görev yapmaktadır.

Evli ve iki çocuk babasıdır.