T.C. SAĞLIK BAKANLIĞI Burdur İl Sağlık Müdürlüğü Burdur Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi

Facebook Twitter Google Plus Linkedin

Muayene ve Randevu muayenesine gelirken hastalarımızın dikkat etmesi gereken hususlar

Güncelleme Tarihi: 04/12/2017

1.       * Randevu tarihinde hastaneyi kimlik ve randevu kartı ile gelinmelidir.

2.      *  Randevu saatinden önce giriş işlemleri randevu veren doktor için yapılmalıdır.

3.      *  Randevu saati geldiğinde randevu kartı poliklinikte kayıt yapan kişiye gösterilmelidir.

4.      *  Hastalar muayene tok olarak gelmeli, muayene günü ve bir gün öncesinde ağızda koku yapan yiyecekler(soğan, sarımsak v.b.) yenilmemelidir.

5.       * Kronik rahatsızlıkları olanlar (kalp, şeker, tansiyon, astım v.b.) ilaçları ile randevuya gelmelidir.

6.       * Muayeneye gelmeden önce dişler fırçalanmalıdır.

7.       * Muayene olmadan önce kronik rahatsızlığı(kalp, şeker, tansiyon, astım, hepatit b, v.b.) olan hastalarımızın kullandığı ilaçla birlikte mutlaka hekimini bilgilendirmesi gerekmektedir.

8.       * Randevu saatinden en az 15 dk önce hastanemize gelmeniz rica olunur.