T.C. SAĞLIK BAKANLIĞI Burdur İl Sağlık Müdürlüğü Burdur Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi

2018 Yılı Verimlilik Uygulamaları Bilgilendirme Toplantısı

Güncelleme Tarihi: 23/11/2018

Aydın İl Sağlık Müdürlüğü ev sahipliğinde Aydın, Burdur, Denizli, Isparta ve Muğla illeri “2018 Yılı Verimlilik Uygulamaları Bilgilendirme Toplantısı” gerçekleştirildi.
Adnan Menderes Üniversitesi Atatürk Kongre Merkezi’nde düzenlenen toplantıya Kamu Hastaneleri Genel Müdürü Prof.Dr.Rahmi Kılıç, Kamu Hastaneleri Genel Müdür Yardımcısı Uzm.Dr. Naim Ata, Adnan Menderes Üniv. Rektörü Prof.Dr.Cavit Bircan, Daire Başkanları, Aydın, Burdur, Denizli, Isparta ve Muğla İl Sağlık Müdürleri, Hizmet Başkanları, hastane başhekimleri ile yöneticileri ve sağlık çalışanları katıldı.

2a.jpg
3a.jpg